Om OD-LAN / Hvad er OD-LAN

OD-LAN er et LANparty, men ikke helt som de andre

OD-LAN er et LAN Party, men vi er ikke helt som de andre. OD-LAN er arrangeret på Ollerup Højskolen og derfor skal vi følge en del af deres regler, f.eks at man skal overholde spise tiderne, og blive siddende til der er sagt at vi må gå fra bordet. -det lyder måske slemt med det er faktisk ret hyggelig. + I har betalt for alt den lækre mad, så hvorfor ikke spise den 😉

Men Højskolen har også en masse faciliteter som Springsal, Svømmehal, og vi har arengeret lasertag i Parkour hallen. Så der er masser af fysiske aktiviteter, når disse aktiviteter er åbne er der en instruktør til stede til at vejlede og hjælpe hvis det bliver nødvendigt.

Hvis man ikke har lyst til at plaske rundt i svømmehallen, eller udfordre tyngdekraften i en saldo, så er det også helt okay bare at hygge sig i LAN området. Det er 100% frivillige.

Selve arrangementet bliver arrangeret af 100% frivillige PT er vi 5 som alle selv elsker et godt LAN-Party. OD-LAN afholder nu OD-LAN for 3. gang og vi er ved at have støbeskeen færdig til Danmarks mest aktive LAN.