Info til forældre

Læs nedstående hvis du har børn under 16 år

Vi har lavet følgende retningslinjer for ikke at skulle afvise noge pga alder.

Vi har tidligere erfaret at unge til LAN glemmer at sove samt spise og drikke nok til måltiderne når de er afsted på egen hånd. Vi forventer derfor at de deltager der er under 16 selv kan administrer at spise og drikke til måltiderne, så den unge deltager, ikke bliver dårlig eller utilpas under OD-Lan pga manglende søvn, væske eller sult.
Der bliver Stillet sund og nærende kost på bordet til måltiderne som vare i 30 min. Vi kan og vil ikke holde styr på om barnet spiser og drikker nok, da vi forventer at deltagerne selv kan styre dette, som alternativ kan man som forældre også tilmelde sig, og derved deltager på lige for med sit barn. Hvad gør vi.
Vi vækker folk i sovesalene kort før dagens første måltid, så alle har chance for at få morgenmad. men hvis en deltager ligger sig hen for at sove midt på dagen vil deltageren ikke blive vækket af os, der må deltager selv sætte en alarm, så de ikke misser et måltid. Da OD-Lan er at LAN hvor der også er mangel fysiske aktiviteter, anbefaler vi at man sover om natten og senest går i seng kl 02.00. i sær når man er barn.

OD-Ung

OD-Ung : Vi vil denne gang prøve med et nyt koncept som hedder OD-Ung. Det går ud på at vi slukker for nettet ved ung bord kl 01.00 og derved sættes en fysisk begrænsning på hvor spændene der er at spille med sig selv om natten. Og vi vil selvfølgelig opfordre de unge til at gå i seng. Dette håber vi ses som en hjælpende hånd til dem der ikke helt selv kan styre at nu er det sengetid. OD-UNG er helt frivilligt, og er noget forældrene vælger.